CONCLOU EL PROGRAMA D’ENTRE COMARQUES AL MUNICIPI DE BENISSODA

 

La Vall d’Albaida //09.06.2015.- La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Baixa han preparat per segon any consecutiu el programa de rutes turístiques guiades amb l’objectiu de donar a conèixer tot el patrimoni històric artístic alhora que vertebrar part dels municipis la província de Valencia.

El president en funcions de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades, ha destacat “Aquesta setmana conclou el programa Entre comarques al municipi de Benissoda, on es realitzarà la visita guiada, els sortejos dels premis dels allotjaments i restaurants que han participat en aquesta edició i, el dinar de germanor”, ha continuat: “un total de 35 rutes s’ha realitzat al llarg de 5 mesos, des de febrer fins a juny” ha conclòs el president: “continuarem treballant any a any per la Vall d’Albaida i apostant pel turisme interior”.benissoda

Les mancomunitats de la Ribera Alta, Ribera Baixa i Vall d’Albaida, amb la col·laboració dels municipis i el patrocini del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, de la Diputació de València, han organitzat per aquest cap de setmana la visita guiada a Benissoda

Diumenge 14 de juny: Benissoda.

Diumenge, 14 de juny realitzarem un passeig pel municipi de Benissoda on descobrirem l’església Nativitat de Nostra Senyora, el llavador de Dalt en homenatge a la Dona, la Font de l’Olivera, el Parc de les Moreres amb el rellotge de sol, el museu etnològic on es projectarà un audiovisual de la comarca i finalment es visitarà el paratge de la font del Riu Pelut i llavador de Baix, d’ahi anirem cap a la casa Cultura, on es realitzaran els 39 sortejos premis d’Entre Comarques i el dinar de cloenda. Cal apuntar-se per reservar plaça per al dinar. Es prega inscripció prèvia a través del formulari on line com a màxim dos dies abans de l’activitat.

Continua el programa de turisme actiu i multiaventura,Mou-te per la Vall, aquest cap de setmana Mou-te a Quatretonda, divendres 12 de juny, a les 20:00h ruta nocturna de senderisme per Quatretonda, el punt de trobada és al poliesportiu municipal 10 minuts abans de l’eixida.

Mou-te a Bellús, dissabte 13 de juny, a les 16:00h a l’Estret de les aigües de Bellús, realitzarem escalada i fangoteràpia.

Per a totes les activitats es prega inscripcions on line com a màxim dos dies abans de realitzar l’activitat.

 

 

PROJECTE ENTRE COMARQUES 2015 > del 7 de febrer al 14 de juny de 2015

Link del formulari d’inscripció Entre Comarques 2015 àhttp://goo.gl/zJaiT4

PROGRAMA MOU-TE PER LA VALL > del 17 d’abril al 27 de juny

Link Formular d’inscripció Mou-te per la Vall àhttp://goo.gl/1oMjo6

II CICLORUTA A LA VALL D’ALBAIDA > Dia 21/06/2015àhttps://goo.gl/lInFKg

CURS DE GESTIÓ EMPRESARIAL> IVAJ > del 29 de juny al 15 de juliol

Link Formular d’inscripció cursà https://goo.gl/gJEuDU

TOTES LES NOVETATS DE LA VALL D’ALBAIDA EN à http://goo.gl/vmf7uA